Oppdatert 06.03.2019

Sandnes Discgolfklubb kan endelig bekrefte at de ønsker å arrangere to separate turneringer 10. – 11.  august. Turneringen på Sandnes Discgolfpark 10. august var allerede bekreftet, men nå kan vi også legge til turnering på Ølberg den 11. august til den rekordlange terminlisten.

Med et tett NC-program i mai og juni har det vært et bevisst valg å legge mange av vestkysttourens turneringer tidlig på vårsesongen, i april og mai. Det er heller ingen ulempe at både april og mai statistisk sett byr på best vær på Vestlandet. Vi gleder oss stort!

Mer turneringsinfo og datoer for åpning av påmelding blir annonsert fortløpende, så følg med her på nettsiden og på facebook.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s