Kontakt:

Konkrete spørsmål om enkeltturneringer rettes direkte til arrangørsklubbene, se oversikt nedenfor.

FAQ:

Hva er Vestkysttouren?

Vestkysttouren er en serie enkeltstående diskgolf-turneringer i Hordaland og Rogaland.

Hvem kan delta i Vestkysttouren?

Alle spillere som har gyldig medlemskap i en norsk diskgolfklubb kan delta i Vestkysttouren. Dvs. at Vestkysttouren er åpen for spillere fra alle klubber i Norge. Utenlandske spillere kan delta og få premie i Vestkysttourens enkeltstående turneringer, men for å være med i kampen om sammenlagtpremie må du være medlem i en norsk klubb.

Jeg har ikke spilt noen diskgolfturnering før. Kan jeg delta i Vestkysttouren?

Ja, Vestkysttouren er for alle – både nybegynnere (amatører) og mer erfarne spillere.

Om det er to turneringer samme helg, må jeg delta begge dagene?

Nei, alle turneringer i Vestkysttouren er enkeltstående. Dvs. at du kan velge selv hvor mange eller få turneringer du deltar i.

Hva er forskjellen på å spille turnering og en ukesgolf?

Det å spille turnering er ikke veldig stor forskjell fra å delta i en ukesgolf, men turneringsspill er litt mer formelt. Her er noen eksempler:

  • Turneringer spilles etter PDGA sine regler jamført med ukesgolfer der man ofte har et mer avslappet forhold til disse reglene. Vestkysttouren skal være en arena for å kunne lære seg PDGA-reglene, så spør om du lurer på noe og ikke vær redd for å gi konstruktive tilbakemeldinger til nye spillere slik at de har en mulighet å lære.
  • I forkant av turneringen er det et spillermøte (obligatorisk) der viktig informasjon blir annonsert. Sørg for å møte opp på dette.
  • Dersom du blir forhindret og ikke kan komme på en turnering du har meldt deg på, eller må bryte turneringen midt i, er du pålagt å gi beskjed til TD (arrangør)

Hva er en «TD»?

TD står for tournament director og dette er altså turneringens sjef. Vestkysttourens enkeltstående turneringer kommer til å ha forskjellige td. Navn og kontaktinfo publiseres på turneringssiden.

Hvilken klasse skal jeg melde meg på i?

Du kan velge en av følgende seks klasser:

  • Open – Åpen for alle
  • Open Dame – Åpen for damer
  • Master – For de eldre og rutinerte, som er født i 1979 eller tidligere
  • Amatør – For de som er ferske i gamet, alternativt har PDGA-rating lavere enn 875
  • Junior – For de (gutter og jenter) som er født i 2001 eller senere
  • Junior jente – For jenter født i 2001 eller senere

Jeg er påmeldt og har betalt deltakeravgift men må trekke meg fra turneringen. Får jeg tilbakebetalt deltakeravgiften?

Vi bruker PDGA sine regler for avmelding og tilbakebetaling. Opp til fire uker før turnering får man tilbakebetalt deltageravgiften. Fra fire til to uker før turneringen får man tilbakebetalt 50% av deltageravgiften, og etter dette er det ingen tilbakebetaling.

Jeg har konkrete spørsmål om en spesifikk turnering, for eksempel om påmeldingsavgift, grupper, tidsskjema eller overnatting. Hvem skal jeg kontakte?

Send en epost til den konkrete arrangøren! Vestkysttouren har mange ulike arrangørsklubber og disse spørsmålene kan hver enkelt best svare på selv. I oversikten helt overst på denne siden finner du e-post til arrangørsklubbene.

Jeg har et spørsmål som ikke er listet her på siden og finner ikke informasjon om det noen annen plass. Hva gjør jeg?

Send ditt spørsmål til td@vestkysttouren.no!