Det er mindre enn 2 uker til turneringen og vi gleder oss voldsomt!

Turneringssiden til Fyllingsdalen er nå oppdatert med nyttig informasjon om oppmøtested, PDGA-siden er oppdatert med alle deltakere og de som fremdeles ikke har betalt har fått en påminnelse om å gjøre dette før 31. mars, da listen over påmeldte blir ryddet.

Vi har gleden av å presentere baneoppsettet, som til stor del minner om det som spilles til vanlig. Med nesten fulltegnet felt var det nødvendig å stokke litt om på ordningen samt justere noen hull. Dette vil forhåpentligvis gi bedre flyt da vi unngår krysninger av fairway. I tillegg har et gammelt NC-hull gjenoppstått (spilles fra skateparken og over fotballbanen) og erstatter ordinært hull #5. Dersom det fremdeles er tele i bakken på turneringsuken blir dette hullet spilt på midlertidig kurv.
Noen få justeringer kan bli gjort siste uken før turneringen, avhengig av hvordan banen ser  ut.

All nyttig informasjon finner du her.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s