Drøyt 2 uker har gått siden påmeldingen åpnet til Vestkysttouren | Fyllingsdalen 7. april 2018. Interessen og påmeldingstrykket har vært over all forventning og feltet nærmer seg nå fulltegnet. Det er 6 plasser igjen, så hvis du har lyst å være med er det lurt å være kjapp!

Alle spillere skal ha mottatt betalingsinformasjon for å kunne betale deltakeravgiften. I tillegg er turneringssidene her på nettsiden oppdatert med tilsvarende informasjon. Sørg for å betale for å bekrefte din plass i turneringen!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s