Frisbeesesongen 2019 nærmer seg slutten og året skal gå til historieboken med flere rekorder bak seg, særlig når det gjelder Vestkysttouren. Det har vært arrangert flere turneringer noensinne, med flere deltakere enn noensinn før, og ikke minst har flere «ferske» klubber tatt det modige valget å arrangere en «ordentlig» turnering for første gang. Det er utrolig fint å se hvor gode turneringer klubbene har levert og vi gleder oss stort til hva neste sesong kan bringe.

Sammenlagten skal avgjøres
Årets siste turnering avgjøres imorgen, og det gjør således også sammenlagtlisten i fem klasser. Sammenlagtlisten finner dere på metrix og den vil være gjeldende for alle klasser utenom junior. Der har to spillere deltatt også i amatør og listen for junior blir derfor «manuelt laget» (se nedenfor).

Teoretisk sett er det åpent om de flere førsteplasser
Det er spennende i toppen av sammelagten og teoretisk sett kan flere klasser forandre leder i løpet av lørdagen.

Tor Andre Eriksen leder openklassen og ser ut å ha relativt god kontroll på ledelsen her. David Vea, td for morgendagens turnering, ligger på andreplass og Magnus Moseng på tredje.

I dameklassen leder Hanna Hugosson, Merete Auestad ligger på andre og Marita Vea på tredje. Både Hanna og Marita skal spille turneringen på Karmøy, mens Merete ikke er påmeldt.

I masterklassen leder Roar Gjøsæter knappt foran Atle Svandal. Atle har muligheten å vinne dersom han tar førsteplass i morgen og Roar kommer på tredjeplass eller dårligere. Trond Mjøs ligger på tredjeplass etter å ha spilt årets alle turneringer.

Amatørklassen er den desidert største klassen i årets vestkysttour, med hele 81 unike deltakere. Det ser ut å bli en åpen affære i toppen der mange spillere kan blande seg inn og ta en pallplass. Av topp 5 er det 2 spillere som ikke er påmeldt, nemlig Christer Didriksen og Mikael Andersen Lindstad, som ikke er påmeldt. Stian Glærum, Elling Leirgulen og Eivind Wengaard stiller til start i Kopervik og det blir spennende å se om de vil forandre på sammenlagten.

Juniorklassen har hatt 7 deltakere hittill i år, og her leder Henrik Østebø knapt foran Gaute L Hauge og Iver Mongstad. Hverken Gaute eller Iver skal spille turneringen i Kopervik. Det ser derfor ut som at Henrik har god kontroll i juniorklassen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s