Årets første turnering i Vestkysttouren arrangeres av Solund sendebrettlaug. Turneringen er PDGA-sanksjonert (C-tier) og spilles som 2×18 hull i Draumeparken, Solund. Diskgolfaktiviteten i Solund startet opp med stiftelse av Solund Sendebrettlaug sommeren 2015. Og frem til idag har en formidabel dugnadsinnsats sørget for at alle som ønsker det kan boltre seg i to fullverdige 18- og 9-hullsbaner i og rundt Solund Idrettspark og Draumeplassen; – og da ved selve kommunesenteret Hardbakke. For andre året på rad arrangerer de  Vestkysttouren. De som ønsker å oppleve Øyriket Solund har store muligheter denne helgen! Selveste Vestkysttouren spilles på lørdagen, 4. april og på søndagen arrangeres Pargolf-turnering i Draumeparken, med finale på 9-hullsbanen.

Påmelding Solund 4. april

Resultater PDGA

Deltakeravgift:

  • 200 kr for junior
  • 300 kr for øvrige klasser

Deltakeravgiften inkluderer lunsj og drikke, samt ace- og CTP-konkurranse. Avgiften går også til premiering av konkurransens vinnere, samt Vestkysttourens sammenlagtvinnere.

Du trenger ikke betale mer for å delta på Pargolf-turneringen søndag, men du må huske å melde deg på i Discgolfmetrix. Det blir trukket ut noen fine premier blant de som deltar på denne turneringsdelen også.

Tidsskjema (foreløpig)
Tidsskjema er lagt opp slik at det skal være mulig å kjøre fra Bergen / Førde / Florø t/r på lørdagen for de som kun ønsker å delta på lørdagens vestkysttour.

Se vedlegget for hvordan du kan komme deg fram og tilbake i tide og ulike overnattingsmuligheter. Tidsskjema for helgen kan du se nedenfor.

Fredag 3. april
Egentrening, sosialt samvær

Mulighet til øyhopping, guidet kajakkopplevelser, tur til Sognesjøhytta, fjellturer, gode matopplevelser på den lokale restauranten, etc.

Lørdag 4. april (Hovedturnering Vestkysttouren, PDGA c-tier):
11.00 Informasjonsmøte
11.45 Start runde 1 (18-hull)
Ca. 14.45 Lunsj (og butikken stenger 15:00)
Ca. 15.30 Start runde 2 (18-hull)
Ca. 19.00 Premieutdeling
Ca. 20.00 Pizzakveld på Skafferiet

Søndag 5. april (pargolf)
Kl. 10:00 Pargolf – 1×18 hull
Ca. kl. 12:00 Lunsj
Ca. kl. 13:00 Finale pargolf 1×9 hull
Ca. kl. 14:15 Premiering
Ca. kl. 15:30 Middag på Skafferiet

Banen:
2×18 hull på Draumeparken, Solund. Se vår oppdaterte banekart og en stilig video fra vår spede oppstart i år 2016.

9-hullsbanen er en enkel,men morsom bane med korte hull. Der spiller vi en publikumsvennlig finale i Pargolfen den 5.mai:Se banekart Idrettsparken her.

Klikk også på http://www.sendebrettlauget.no , så kan du se alle banene hver for seg.

Maks. antall deltakere:
72 deltakere

Reisealternativ til og fra Solund:
Se anbefalte reisetider i vedlegget

Gode overnattingsalternativ:
Du får gode rabatter om du oppgir Sendebrettlauget ved bestilling av overnatting. I vedlegget finner du info og noen avtalte priser / rabatter.

Arrangør:
Solund Sendebrettlaug
post@sendebrettlauget.no