Den andre turneringen i årets Vestkysttour arrangeres av Flaktveit frisbeegolf. Turneringen er PDGA-sanksjonert (C-tier) og spilles som 2×18 hull på Flaktveit, Bergen. Banen på Flaktveit er en variert, morsom og til tider krevende bane i park- og skogsterreng. De siste årene er banen oppgradert med skikkelige utkast, merking med utkastskilt og piler, i tillegg til et stort antall klopper på utvalgte deler. Vi har også plassert banestart ved vårt flotte turneringssenter i Flaktveithallen.

Klubben vår har fått god turneringserfaring ved å arrangere to norgescuper, samt flere lokale og regionale turneringer. I årets Vestkysttour vil hull 7 bli forlenget til et 210 meters hull(se hulloversikt). Dette vil bli den eneste endringen på banen.

Vi vil i år arrangere en pargolfturnering fredag 17. april, kl. 18. Egen påmeldingslink til denne turneringen vil bli sendt ut. Åpen for alle, gratis og med premiering. Lørdags kveld vil det bli sosialt samvær i Flaktveithallen for de som vil være med på det. Det vil bli en aktiv kveld med kjekke frisbeekonkurranser. Klubben stiller med brus, snacks og en andel av kostnad på mat. Så vil det bli en egenandel på mat.

Velkommen til Flaktveit!

Påmelding Discgolfmetrix

Resultater PDGA

Deltakeravgift:

  • 200 kr for junior
  • 300 kr for øvrige klasser

Deltakeravgiften inkluderer lunsj og drikke, samt ace- og CTP-konkurranse. Avgiften går også til premiering av konkurransens vinnere, samt Vestkysttourens sammenlagtvinnere.

Betalingsinfo:

Vippses til 516560. Velg riktig produkt  (junior eller voksen) i handlekurven. Husk å legge inn kommentar med spillerens navn og klasse.

Tidsskjema FREDAG:
18.00 – Pargolfturnering med premier(gratis).

Tidsskjema LØRDAG:
08.45 Registrering (obligatorisk) og spillermøte.
09.30 Start runde 1
13.00-13.45 Lunsj
14.00 Start runde 2
17.00 (ca.) Premieutdeling blir så snart som mulig etter at runde 2 er ferdig
18.00 Sosialt samvær i Flaktveithallen

Banen:
2×18 hull på Flaktveit DiscGolf park

Plasser:
72 deltakere

Arrangør:
Flaktveit Frisbeegolf
frisbeegolf@flaktveitik.no